Turski poslanik o obaranju ruskog aviona: U pitanju je šala

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski poslanik o obaranju ruskog aviona: U pitanju je šala

Turski poslanik Šamil Tajar, koji je povodom pobede moskovskog CSKA nad Fenerbahčeom rekao da bi dobro bilo oboriti još jedan ruski avion, saopštio je da je u pitanju šala koju je objavio na Tviteru.

„Kako ja, koji smatram da je obaranje ruskog aviona bila greška, da podržim još jednu grešku u nizu? Kad je već to eskaliralo do ovih dimenzija moram da naglasim da je u pitanju bila šala“, napisao je on, takođe na Tviteru.

„U pitanju je šala ljudi, opustite se“, navodi Tajar na kraju tvita.

Turski poslanik Šamil Tajar, član Partije pravde i razvoja, povodom pobede moskovskog košarkaškog kluba CSK nad istanbulskim Fenerbahčeom predložio je da se ponovi napad na ruski borbeni avion.
 
 

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.