Tumbaković: Fizička nemoć

Izvor: B92, 03.Sep.2020, 23:10

Tumbaković: Fizička nemoć

Ljubiša Tumbaković, selektor reprezentacije Srbije, rekao je da je fizička sprema glavni razlog poraza u Rusiji na startu Lige nacija B.

"Orlovi" su u Moskvi poraženi 3:1, a dva od tri gola došla su posle velikih grešaka odbrane.

"Najveća grupa naših igrača još nije u trenažnom procesu. Neki su došli sa jednim ili dva treninga. Pokazali su fizičku nemoć. Iznivelisaće se do oktobarskog termina, nadam se da će biti bolje", rekao je Tumbaković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posle utakmice.

Tumbaković ističe da su domaći igrači imali prednost jer su već odigrali mnogo utakmica u domaćoj ligi

"Ruski igrači su bili u velikoj prednosti jer su imali 12 utakmica, šest kola iz prethodne i šest iz ove sezone. Videlo se da su u takmičarskom tonusu, da imaju bolju konekciju sa optom. Dok smo imali snage mogli smo da ispariramo naročito u prvom poluvremenu", kazao je Tumbaković.

Srbiju za tri dana očekuje meč sa Turskom u prvom kolu izgubila od Mađarske 1:0.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tumbaković ima dobro opravdanje za poraz, pokazuje i optimizam!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020

Nema velikog nezadovoljstva...Srbija je poražena od Rusije sa 3:1, ali je Ljubiša Tumbaković izneo blagi optimizam pred nastavak Lige nacija i plej-ofa za Evropsko prvenstvo....."Dok smo bili u tonusu, to je i ličilo na nešto. Kada su se umorili, nije više bilo na nivou reprezentacije", rekao je...

Nastavak na Sportske.net...

Bejl očajan, Gigs 'krivi' Real!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2020, 11:13

Velšanin zamenjen posle samo 45 minuta...Vels je sinoć slavio u gostima protiv Finske u prvom meču svoje grupa Lige Nacija. Bejl ipak nije pružio partiju koju su njegovi "zmajevi" očekivali, 31-godišnjak je zamenjen već posle prvog dela igre...Selektor Gigs je imao reči odbrane za svog najboljeg...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.