Tramp: Imaćemo jednog dana dobre odnose sa Rusijom! Moskva: Znamo ko te sprečava! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: Imaćemo jednog dana dobre odnose sa Rusijom! Moskva: Znamo ko te sprečava! (FOTO)

Dok god u SAD traje sveamerički lov na Donalda Trampa ne može se računati na poboljšanje bilateralnih odnosa Rusije i Amerike, smatra šef Komiteta Saveta Federacije za međunarodne odnose Konstantin Kosačov.

Američki predsednik je ranije na svom nalogu na Tviteru napisao da se nada da će SAD i Rusija jednom uspeti da obnove dobre odnose. Tramp je, pritom, ponovio da se on prema Moskvi odnosi oštrije od bilo kog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog prethodnika na predsedničkoj funkciji.

- Taj tvit je, izvan svake sumnje, namenjen Trampovim oponentima u SAD, a ne Rusiji, i u njemu je ključni deo "oštrije nego bilo ko drugi" - rekao je Kosačov.

I have been FAR tougher on Russia than Obama, Bush or Clinton. Maybe tougher than any other President. At the same time, & as I have often said, getting along with Russia is a good thing, not a bad thing. I fully expect that someday we will have good relations with Russia again!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12. јануар 2019.

Ruski senator je naveo da bi voleo da greši kada kaže da se ne može očekivati poboljšanje odnosa Rusije i SAD sve dok traje sveopšti lov na Trampa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kosačev: Dok god u SAD traje sveamerički lov na Trampa ne može se računati na poboljšanje bilateralnih odnosa Rusije i SAD

Izvor: Vostok.rs, 13.Jan.2019, 14:47

Dok god u SAD traje sveamerički lov na Donalda Trampa ne može se računati na poboljšanje bilateralnih odnosa Rusije i Amerike, rekao je predsednik Komiteta Saveta Federacije za međunarodne odnose Konstantin Kosačov. Američki predsednik je ranije na svom nalogu na Tviteru napisao da se nada...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.