Tošić strelac protiv Šahtjora

Izvor: B92, 16.Feb.2012, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tošić strelac protiv Šahtjora

U duelu dva giganta sa istoka, fudbaleri CSKA iz Moskve i Šahtjora iz Donjecka remizirali su 2:2, u prijateljskoj utakmici.

Strelac za "armejce" bio je i Zoran Tošić koji je u 39. minutu sjajnim golom iz slobodnog udarca izjednačio rezultat posle vođstva Šahtjora preko Tešeire.

Preokret CSKA doneo je Musa u 56. minutu, a konačnih 2:2 postavio je Dentinjo 20 minuta pre kraja.

Srpski reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrao je do 78. minuta. CSKA sledeće sedmice igra protiv Reala u osmini finala Lige šampiona. Šahtjor će za tri dana igrati prijateljski meč sa Partizanom.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić strelac u podeli "plena"

Izvor: Sportal.rs, 16.Feb.2012

Reprezentativac Srbije Zoran Tošić bio je strelac prvog gola za svoj CSKA u remiju sa Šahtjorom. Timovi iz Moskve i Donjecka odigrali su u Antaliji prijateljsku utakmicu, a rezultat je bio 2:2.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.