Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 16:58

Tomas Vokap ide u Moskvu

Pouzdani šuter pred novim izazovom u karijeri

Košarkaškim kuloarima provlačilo se ime i prezime Tomasa Vokapa u kontekstu velike želje Crvene zvezde i Saše Obradovića, a prema svim dostupnim informacijama on će karijeru nastaviti u Moskvi.

Tačnije, u Podmoskovlju, gde će u naredna dva do tri dana potpisati ugovor sa Himkijem. I ovog puta sa validnim informacijama na košarkaškoj pijaci se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokazao pouzdani novinar Nikos Varlas, koji je prvi najavio transfer Nikole Kalinića u Valensiju, između ostalog.

Vokap je poslednje dve godine proveo u Žalgirisu,, gde je ostvario značajan napredak pod komandom Šarunasa Jasikevičijusa. Prošle sezone beležio 9,6 poena na čak 46,7 odsto za tri poena i 48 odsto iz igre, uz 5,5 asistencija i 3,6 skokova. Mada ništa još nije definitivno dogovoreno, navodno će odluka pasti u narednim satima.

Ako dođe u Himki, Vokap će biti konkurent srpskom reprezentativcu Stefanu Joviću.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.