Teodosić nije 100 posti profesionalan, ali je 100 posto talentovan

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Teodosić nije 100 posti profesionalan, ali je 100 posto talentovan"

Predsednik moskovskog CSKA Andrej Vatutin imao je samo reči hvale za srpskog plejmejkera.

- Imam izuzetan odnos sa Milošem, njegovom suprugom i porodicom. Moja majka ga voli kao svoje dete. Za mene je on kao brat, ali sada je u NBA. Mislim da nije tako srećan kao što je bio u CSKA, ali je prerano govoriti o narednom letu. Osim toga, on još uvek ne zna da li će ostati ako ugovor sa Klipersima bude raskinut. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fantastičan igrač i definitivno zaslužuje više nego što dobija u NBA po pogledu minutaže. On je košarkaški genije. Nažalost, sa nama je osvojio samo jednu Evroligu, ali to nije samo Miloševa greška... Ok, on nije 100 posto profesionalan, ali je 100 posto talentovan - rekao je Vatutin za grčku Gazetu.

Miloš Teodosić je 2016. osvojio sa CSKA jedinu Evroligu u karijeri. Od prelaska iz Olimpijakosa 2011. godine je svake godine učestvovao na fajnal foru, a nanizao je i šest VTB titula.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.