Teodosić na neodređeno van tima

Izvor: N1 televizija, 07.Dec.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić na neodređeno van tima

Plejmejker moskovskog CSKA Miloš Teodosić neće biti na raspolaganju treneru Dimitrisu Itudisu u četvrtak, u meču 11. kola Evrolige protiv Emporio Armanija u Milanu.

Doktor "armejaca" Roman Abželilov je istakao da će reprezentativac Srbije propustiti neodređeni broj utakmica kako bi poboljšao svoje zdravlje i izlečio stare povrede.

"Teško je reći koliko će Miloš odsustvovati sa terena. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << To nije povreda koja je nastala iznenada, Teodosić ima i stare rane, tako da smo se sada odlučuli na ovaj potez", rekao je Abželilov.

Izostanak Teodosića je novi problem za stručni štab prvaka Evrope, jer Moskovljani već neko vreme ne mogu da računaju na povređenog Nanda de Kola.

CSKA je lider Evrolige sa samo jednim porazom u deset utakmica.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.