Teodosić: Zadovoljstvo je igrati pred Zvezdašima

Izvor: B92, 28.Dec.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Zadovoljstvo je igrati pred Zvezdašima

Miloš Teodosić, plejmejker i najbolji igrač moskovskog CSKA, kaže pred dolazak u Srbiju da obožava da igra pred 'fantastičnom beogradskom publikom".

Prvak Evrope gostuje Crvenoj zvezdi u okviru 15. kola Evrolige, što je ujedno i poslednji meč srpskog i regionalnog šampiona u 2016. godini.

"Uvek je zadovoljstvo vratiti se u Beograd i igrati pred fantastičnom publikom. To je vrsta pritiska u kom ja, ali i moji saigrači, volimo da igramo. Imamo maksimalan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << respekt ka Zvezdi, i pamtimo odlično da su već pobedili nekoliko velikih timova ove sezone. U meč sa nama ulaze posle trijumfa nad madridskim Realom prošle nedelje. Spremni smo za tešku utakmicu i daćemo sve od sebe da 2016. godinu završimo pobedom", rekao je Teodosić za zvanični sajt elitnog takmičenja.

'Armejci' gostuju u Beogradskoj areni u četvrtak od 19 časova, a kako stvari stoje – sačekaće ih 20.000 Zvezdaša na tribinama.

Zvezda i CSKA sastali su se prošle sezone u borbi za plasman na fajnal-for elitnog takmičenja, a Moskovljani su otišli dalje sa maksimalnih 3-0 u pobedama.

Ruski predstavnik je trenutno prvi na tabeli sa 12 trijumfa i dva poraza, dok je šampion Srbije na deobi devetog i desetog mesta sa Barselonom, odnosno učinkom od šest pobede i osam neuspeha.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.