Teo sa 20p vodio CSKA do pobede

Izvor: B92, 05.Nov.2012, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teo sa 20p vodio CSKA do pobede

Reprezentativac Srbije Miloš Teodosić vodio je moskovski CSKA do pobede u meču sa Spartakom iz Sankt Petersburga.

CSKA je pobedio Spartak sa 78:68 u utakmici petog kola ruskog prvenstva, a Teodosić je postigao 20 poena i imao sedam asistencija i osam iznuđenih faulova.

Ovo je bio prvi poraz Spartaka u ruskom prenstvu ove sezone. Vladimir Micov je za 24 minuta postigao četiri poena uz četiri skoka, a kapiten reprezentacije Srbije Nenad Krstić je za 17 minuta postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devet poena.

Uniks iz Kazanja koga sa klupe vodi srpski trener Aco Petrović deklasirao je Lokomotivu iz Kubanja sa 75:47. Grk Kostas Kajmakoglu je postigao 15 poena, uz sedam skokova, a centar Australije Aleks Marić uz šest skokova ubacio i sedam poena.

CSKA je trenutno treći na tabeli pošto je odigrao samo tri utakmice (tri pobede), Spartak je prvi sa skorom 4-1, Lokomotiva Kubanj je druga sa skoro 3-2. Uniks Ace Petrović je posle dva uvodna poraza zabeležio prvu pobedu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.