Tandem Spartaka u Trabzonu za 8.000.000 evra!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Dec.2016, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tandem Spartaka u Trabzonu za 8.000.000 evra!

Bivši štoper Bajerna nastavlja karijeru u Turskoj

Spartak iz Moskve je na pragu prekida crne serije koja traje 15 godina bez osvojene titule. Zbog toga su Moksovaljni vrlo ozbiljno pristupili zimskom prelaznom roku kako bi doveli pojačanja, zadržali najbolje, ali i kako bi se rešili nekih koji su višak.

Najveće pojačanje Spartaka je Aleksandr Samedov čiji transfer je digao Rusiju na noge, velika stvar je i što je najbolji igrač Kvinsi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Promes odbio basnoslovnu ponudu iz Kine, a sada su na pragu i da zarade novac na dvojici prekobrojnih fudbalera.

Tandem Spartakovih fudbaler Serdar Tašči - Ivelin Popov bi narednih dana trebalo da zaduži opremu turskog Trabzona. Bivši nemački i standardni bugarski reprezentativac su u završnim pregovorima sa Trabzonom. Spartak je svoje pregovore već završio i prihvatio ukupnu ponudu od 8.000.000 evra. Za Taščija će inkasirati 3.000.000 evra za obeštećenje, dok su za Bugarina privatili ponudu vrednu 5.000.000 evropskih novčanica.

Tašči će na obalu crnog mora doputovati u petak kako bi obavio lekarske preglede i zaključio transfer. Za Spartak je u prvom delu sezone odigrao samo devet mečeva zbog problema sa povredama, a s obzirom da mu je ugovor isticao na kraju sezone, može se reći da je Spartak obavio dobar posao. Prethodne zime je prešao na šestomesečnu pozajmicu u Bajern, ali se na kraju sezone  vratio u Moskvu.

Što se Popova tiče, one je bio nešto standardniji i upisao je 12 mečeva uz dva gola u Premijer ligi. On još nije dogovorio lične uslove sa Trabzonom oko plate i premija, ali ruski mediji navode da bi i taj sporazum trebalo da bude postignut u narednih nekoliko dana.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.