Taksista koji je uleteo među pešake u Moskvi: Zaspao sam

Izvor: N1 televizija, 17.Jun.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista koji je uleteo među pešake u Moskvi: Zaspao sam

Taksi je uleteo među pešake u centru Moskve kod Crvenog trga i povredio nekoliko jer je vozač zaspao za volanom, saopštila je danas moskovska policija.

Posle nesreće koja se desila u subotu, policija je objavila video snimak saslušanja privedenog vozača za koga je rečeno da je Kirgiz, koji kaže da je zadremao za volanom i slučajno dodao gas.  

Na video snimcima objavljenim u Rusiji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << se vidi kako taksi menja pravac i uleće među pešake na trotoaru.

On je policiji rekao da pre nesreće nije spavao 20 sati i da nije pio, a to što je pobegao, objasnio je strahovanjem da će ga ubiti ljutiti očevici.

Među povređenima su i dve Meksikanke koji su došle da bi bodrile tim svoje zemlje na Svetskom kupu u fudbalu.

Moskovska policija nije komentarisala da li udes kakav je bio jučerašnji iziskuje jačanje mera bezbednosti zbog Svetskog kupa koji se održava u 11 gradova Rusije. Planirane mere već obuhvataju sprečavanje napada vozilima, dok se širom Rusije očekuje i nekoliko stotina hiljada navijača iz sveta.  

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.