TRAMP STAO U ODBRANU SANDERSA: Demokrate rade da mu naškode

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP STAO U ODBRANU SANDERSA: Demokrate rade da mu naškode

Na konferenciji za novinare u Indiji, Tramp je primetio Sandersov napredak u trci ocenivši da je on veoma uspešan i da se čini da pobeđuje.

Američki predsednik sugerisao je da su demokrate koje ne žele da Berni Sanders pobedi na predsedničkoj nominaciji svoje stranke pokušale da mu nanesu štetu.

Oni su, prema Trampovim navodima, uradile to objavljujući obaveštajne podatke sa poverljivog kongresnog brifinga o tome da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Moskva promoviše Sandersa.

Tramp je za objavljivanje informacija o Sandersu optužio poslanika iz Kalifornije Adama Šifa, koji je, inače, predsednik Odbora za obaveštajne službe Predstavničkog doma i on je negirao te optužbe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.