TOB na sajmu turizma u Moskvi

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOB na sajmu turizma u Moskvi

Na Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi, koji se održava od 19. do 21. septembra, Turistička organizacija Beograda je u okviru nastupa Turističke organizacije Srbije predstavila ukupnu turističku ponudu našeg grada za tržište Rusije.

Delegacija TOB je obavila niz razgovora sa predstavnicima najvećih turističkih agencija i organizacija iz Moskve i Rusije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Nastavljeni su razgovori sa predstavnicima turističkih novinara iz Rusije koji će u toku ove i naredne godine posetiti Beograd i Srbiju, dok je najveće interesovanje posetilaca štanda TOB bilo za kulturnom, ugostiteljskom i manifestacionom ponudom našeg grada.

Na štandu TOS svoju turustičku ponudu predstavile su i TO Sremski Karlovci, TO Vrnjačka Banja, TO Republike Srpske, JP Stara Planina, JP Skijališta Srbije, turističke agencije Omniturs, Luna Travel, Apelsin, R-Turs, i hotel Crowne Plaza.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.