TERORISTI SU USPELI DA POBEGNU?! ISIS posle masakra u Moskvi saopštio zastrašujuću informaciju

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 00:15

TERORISTI SU USPELI DA POBEGNU?! ISIS posle masakra u Moskvi saopštio zastrašujuću informaciju

Ruski zvaničnici još uvek nisu komentarisali status napadača
Islamska država preuzela je odgovornost za teroristički napad u Moskvi večeras, saopštili su na svom Telegram kanalu.
- Borci Islamske države su napali veliki skup u predgrađu ruskog glavnog grada Moskve -  navela je teroristička organizacija na Telegramu.
Kako prenose svetski mediji, ISIS tvrdi da su napadači koji su izveli napad u koncertnoj dvorani u Moskvi uspeli da pobegnu.
.
Takođe, ruski mediji tvrde da je reč o ljudima poreklom iz Ingušetije. Očevici su posvedočili da su napadači na koncertnu dvoranu "Krokus" u Moskvi izgledali kao da su poreklom "iz Azije i sa Kavkaza"...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMALI SMO INFORMACIJE" Amerikanci tvrde: Upozorili smo Ruse na teroristički napad u Moskvi

Izvor: Blic, 23.Mar.2024

Sjedinjene Države imaju obaveštajne podatke koji potvrđuju odgovornost Islamske države za smrtonosnu pucnjavu na koncertu u blizini Moskve, izjavila su u petak dva američka zvaničnika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.