Svjetska zdravstvena organizacija zatvara kancelariju u Moskvi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Maj.2023, 23:25

Svjetska zdravstvena organizacija zatvara kancelariju u Moskvi

Svjetska zdravstvena organizacija saopštila je 15. maja da su njene članice u Evropi glasale za zatvaranje regionalne kancelarije u Moskvi.   Države članice SZO Evrope od prošle godine razmatraju premještaj Evropske kancelarije za prevenciju i kontrolu nezaraznih bolesti van Rusije.   Rusko diplomatsko predstavništvo u Ženevi nije odmah odgovorilo na zahtjev za komentar odluke.   Prijedlog je dobio neophodnu većinu na posebnom sastanku kancelarije SZO za Evropu, saopštila je agencija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetska zdravstvena organizacija zatvara kancelariju u Moskvi

Izvor: Radio 021, 16.Maj.2023, 07:08

Svetska zdravstvena organizacija saopštila je da su njene članice u Evropi glasale za zatvaranje regionalne kancelarije u Moskvi.

Nastavak na Radio 021...

SZO zatvara kancelariju u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Maj.2023

ŽENEVA - Svjetska zdravstvena organizacija saopštila je danas da su njene članice u Evropi glasale za zatvaranje regionalne kancelarije u Moskvi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.