Svi problemi koje imate ako ste Mirjana Marković

Izvor: N1 televizija, 19.Dec.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi problemi koje imate ako ste Mirjana Marković

Zbog svog imena majka troje dece iz Željina sa Zlatibora tri godine ne može u banci da podigne 1.500 dolara koje joj je muž 2013. poslao iz Moskve. Jedna banka joj ne veruje da nije poznata političarka iz devedesetih godina.

Ona je Mirjana Marković, ima 35 godina, radi u mesari na Zlatiboru i nema sem imena, nijednu dodirnu tačku sa ženom bivseg predsednika Slobodana Miloševića.

"Ja sam Mirjana Marković >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i nisam na međunarodnoj poternici", kaže nam Mirjana Marković.

Tu činjenicu ne može da dokaže već tri godine, koliko je prošlo, od kada joj je suprug sa privremenog rada iz Rusije poslao hiljadu i po dolara koji nikada nisu stigli na njen račun u Procredit banci.

"Te pare su zaustavljene u nekom momentu u nekoj američkoj Dojče banci, ne znam ni ja baš tačno, zato što je Mirjana Marković na međunarodnoj poternici", kaže Marković.

Tri godine je pokušavala na sve načine da dokaže ko je i odblokira bankarske tokove.

"Ja odem izvadim pasoš, donesem pasoš u banku, međutim nigde nisam putovala i ništa nije to značilo. Posle su mi tražili izvod iz knjige rođenih i to sa, isto odnela, tako da ništa. I svaki put kad sam otišla ista je priča bila", kaže Marković.

U odgovoru Prokredit banke navodi se da su sredstva i dalje blokirana kao i da je ova banka u više navrata kontaktirala Dojče banku kako bi potvrdili identitet Mirjane Marković sa Zlatibora ali do sada to nije dalo rezultate.

"Verovatno ću tužiti jer nemam nameru da ostanem bez tih para, pa nema veze nek na kraju ne dobijem ništa od toga. Ili da se sazna nekako, da čuje narod kakve su to gluposti", zaključuje Mirjana Marković.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Moje ime je Mirjana Marković, ali nisam na poternici"

Izvor: N1 televizija, 19.Dec.2016

Zbog svog imena majka troje dece iz Željina sa Zlatibora tri godine ne može u banci da podigne 1.500 dolara koje joj je muž 2013. poslao iz Moskve. Jedna banka joj ne veruje da nije poznata političarka iz devedesetih godina...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.