Stefan Marković pojeo Teodosića i De Koloa!

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Marković "pojeo" Teodosića i De Koloa!

Debakl 'Armejaca' u Sankt Petersburgu, Zenit im je naneo najteži poraz u sezoni.

Zenit je razbio moskovski CSKA pred svojom publikom u 16. kolu reginonalne VTB lige.

Šuterska klinika domaćina je radila punom parom, Stefan Marković i drugovi su rešetali koš rivala od početka do kraja utakmice, uz sve to igrali fantastično u odbrani i na kraju zasluženo slavili sa ubedljivih 90:77.

'Armejci' su serijom 13:0 u samom finišu sprečili katastrofu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gubili su 26 razlike na oko tri minuta pre kraja.

Stefan Marković je bio najbolji igrač utakmice sa 19 poena, 9 asistencija, 4 krađe i 3 skoka (indeks 24), ali još impresivniji je njegov učinak u odbrani budući da Miloš Teodosić nije uspeo ni da se upiše u strelce, dok je Nando De Kolo ubacio svega 8 poena i 'prodao' čak 7 lopti.

Teo je imao 5 asistencija i 4 skoka, promašio po pri pokušaja za dva i za tri.

Uz "Pefija", dvocifreni u četi Vasijila Karaševa bili su raspucani Rajan Tulson (15 pts), kapiten Janis Tima (14 pts), Aron Vajt (13 pts, 11 sk) i Trevor Mbakve (10 pts, 8 sk). Trenerov sin Sergej je malo podbacio i postigao, za njega skromnih 8 poena.

U Itudisovom timu najefikasniji Vitalij Fridzon sa 13, poena Džejms Augustin je ubacio jedan manje, Kori Higins je brojao do 11, a Andrej Voroncević i Kajl Hajns do 10.

Šampionu Evrope je ovo drugi prvenstveni poraz ove sezone, inače najteži računajući VTB ligu i Evroligu. Zenit sada ima samo jednu pobedu manje od branioca titule u regionalnom takmičenju.

Ranije danas, "NBA" Uniks je kao gost razbio Nižnji u Novgorodu i tako prekinuo crni niz od četiri vezana poraza.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stefan Marković ponizio CSKA: Teodosić se video nije na parketu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Feb.2017

Košarkaši Zenita iz Sankt Peterburga naneli su verovatno najjačoj ekipi Evrope, košarkašima CSKA iz Moskve ubedljiv poraz u VTB ligi od 90:77. Trećeplasirana ekipa ove lige nanela je lideru na tabeli drugi poraz, koji je mogao da bude i ubedljiviji, jer je Zenit imao i više od 20 razlike pred...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.