Stambeni blok u Belgorodu oštećen verovatno kao posledica napada dronom

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2023, 00:27

Stambeni blok u Belgorodu oštećen verovatno kao posledica napada dronom

  U Belgorodu su oštećeni stambeni blok i 15 automobila, verovatno u napadu dronom, izjavio je u nedelju guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov.
„Hitni slučaj u Belgorodu. Prema preliminarnim podacima, fasadna obloga se srušila sa 7. do 13. sprata u zgradi u ulici Jesenjin, 9 u 17.43 po moskovskom vremenu. Razgovarao sam sa vlasnicima oštećenih stanova: prozori polomljeni, klima uređaji, fasade oštećene. Oštećeno je i oko 15 putničkih automobila. Prema preliminarnim podacima, šteta je nastala u napadu bespilotne letelice“, napisao je on u svom Telegramu. kanal. Prema rečima guvernera, niko nije povređen. Istraga je u toku.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.