Srušio se most iznad železnice dok je kamion prelazio preko njega (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 09.Okt.2018, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srušio se most iznad železnice dok je kamion prelazio preko njega (VIDEO)

Most nad glavnom magistralnom železnicom koja povezuje Moskvu sa Dalekim istokom srušio se danas, a tom prilikom povređena je jedna osoba, prenose mediji.

U momentu rušenja u ruskom gradu Svobodni u Amurskoj oblasti, preko mosta je išao kamion, a vozač je usled urušavanja zadobio više povreda, zbog kojih je i hospitalizovan. Pretpostavlja se da je most pao, jer je preko njega išao kamion sa izuzetno teškim teretom.

Na snimku koji je zabeležila sigurnosna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kamera, vidi se da je nekoliko sekundi pre rušenja ispod mosta prošao teretni voz.

Lokalne vlasti saopštavaju da su sve ekipe izašle na teren kako bi pružile neophodnu pomoć, a u gradu je uvedeno vanredno stanje.

Tragedija u Rumuniji: Voz udario u automobil, poginule četiri osobe
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.