Srpski sportisti konačno sleteli u Srbiju, sledi karantin

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2020, 21:16

Srpski sportisti konačno sleteli u Srbiju, sledi karantin

Avion sa srpskim građanima, među kojima su i sportisti, konačno je stigao u Beograd

Slobodan Kovač, selektor srpske reprezentacije i trener poljskog Jastržebskog, konačno je napustio Varšavu.

Uz trofejnog igrača i trenera u avionu, koji je sleteo i u Moskvu, bili su i naši trofejni odbojkaši koji igraju u dve zemlje: Milan Katić, Dušan Petković (Poljska), Bojana Drča, Marko Ivović, Nikola Jovović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Dražen Luburić (Rusija). Sada svima sledi obavezan karantin.

"Po nas 20 je došao avion iz Moskve. Svi smo zajedno doputovali u Beograd, a zatim otišli u svoje gradove. Ja sam zbog obavezne samoizolacije smešten u hotelu Jezero u Kragujevcu. Znao sam da ću ponovo biti odvojen od porodice, ali najvažnije je sam u zemlji. Proći će i ovo", rekao je Kovač, a prenose Novosti.

Nadamo se da će svi naši sportisti i naši građani biti dobro i da će vreme u karantinu brzo proći...
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.