Split: Braća uhapšena zbog piraterije

Izvor: S media, 06.Mar.2012, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Split: Braća uhapšena zbog piraterije

Meštani Kaštela kod Splita Mario V. i Tihomir V. uhapšeni su zbog piraterije na internetu, iako nisu ni umnožavali ni distribuirali skinute igre i filmove.

Oni nisu imali posla ni sa s nedozvoljenim sadržajima, kao što je dečja pornografija.

Moskva: Svi opozicionari pušteni na slobodu (FOTO)

Požarevac: Ugušila novorođenu kćerku!

Gnjilane: Maskirani tukli i decu

Prijavio ih je Interpol iz Luksemburga, jer su neovlašćeno >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << skinuli nekoliko filmova, kompjuterskih igara i program Microsoft Office.

Oštećene su kompanije Microsoft, Electronic Arts i Dreamworks. Policija ih je krivično prijavila zbog nedozvoljene upotrebe autorskog dela ili izvođenja umetnika.

Neslužbeno, Interpol je na dvojicu Kaštelana nabasao slučajno, istražujući neki drugi slučaj, ali ih je po službenoj dužnosti prijavio hrvatskoj policiji.

(Jutarnji list)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.