Spartaku preti kazna zbog ulaska navijača na teren

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spartaku preti kazna zbog ulaska navijača na teren

Moskovski klub suočen je sa kaznom nakon što je jedan fan tog kluba prekinuo meč Lige Evrope protiv Rapida iz Beča.

Foto: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Spartak iz Moskve mogao bi da dobije kaznu UEFA zbog toga što je jedan navijač ušao na teren i prekinuo meč protiv Rapida iz Beča u Ligi Evrope.

Navijač moskovskog kluba utrčao je na teren u 70. minutu utakmice sa namerom da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se obračuna sa kapitenom Spartaka Denisom Glušakovim.

Glušakov je na meti navijača zbog toga što je, po njihovom mišljenju, uticao na to da trener Masimo Karera dobije otkaz.

Kapiten Spartaka je navijaču pokazao da napusti teren pre nego što su ga ostali igrači sprečili da napravi veći incident i izveli ga sa terena.

Ruski mediji preneli su da je navijač uhapšen.

UEFA smatra da je Spartak odgovoran zbog ulaska navijača na teren i saslušanje povodom incidenta koji se dogodio na meču sa Rapidom biće 13. decembra.

Spartak je poražen od Rapida (1:2) i poslednji je na tabeli grupe G Lige Evropa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.