Šok u Moskvi, naši izgubili od Katara finale prvenstva sveta u basketu!

Izvor: Blic, 08.Jun.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u Moskvi, naši izgubili od Katara finale prvenstva sveta u basketu!

Naša reprezentacija u basketu, koju su činili Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero izgubila je sa 18:13 od Katara finale FIBA Svetskog prvenstva u basketu "3 na 3" koje se održavalo u Moskvi.

Imali su naši šansu da osvoje titulu, izbacili su, pored ostalih, i Amerikance i to u osmini finala, potom dobili Rumune, u polufinalu domaćina, Rusiju, ali za momke iz Katara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - nisu imali rešenje.

Jasin Musa, Mohamed Salim Abdula, Erfan Ali Said i Boni Votson zasluženo su podigli trofej u prestonici Rusije, jer su, naročito u drugom delu finala, potpuno nadigrali srpske basketaše.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Basketaši Srbije poraženi u finalu SP od selekcije Katara

Izvor: Press, 08.Jun.2014

Ekipa u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero izgubila je danas u finalu od selekcije Katara sa 18:13.. Srpski basketaši, koji su pre dve godine trijumfovali na inauguralnom šampionatu u Atini, prethodno su u osmini finala takmičenja u Moskvi pobedili...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.