Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2020, 17:31

Sjominovi prsti režiraju tenziju u Lokomotivi

Smenjeni trener huška navijače protiv direktora

Kada od čoveka naprave hodajuću ikonu, onda nije ni čudo što pomisli da je veći od svih.

A, takav je slučaj sa Jurijem Sjominom, legendarnim trenerom Lokomotive iz Moskve, koji je pre dva meseca smenjen i na čije mesto je došao Marko Nikolić. Smena trenera izazvala je lavinu negodovanja sa svih strana, najviše među navijačima, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bojkotuju utakmice Mašinovođa.

Ionako tenzična situacija je postala još napetija posle serije od četiri remija Lokomotive, zbog kojih joj izmiče plasman u Ligu šampiona. Nakon „iksa“ sa Ufom nerve je izgubio i direktor Vasili Kiknadze, koji je u prolazu jednom fanu koji mu je dobacivao, pokazao srednji prst.

E, zbog toga se javio i Juri Sjomin. Dočekao je svojih pet minuta. Sada je jasno da su njegovi prsti i te kako umešani u sav haos koji vlada oko Lokomotive. Pogotovo što i dalje huška navijače protiv uprave kluba, protiv ljudi koji su ga smenili. Da ne idemo baš predaleko pa da tome pripišemo i neverovatno slabe igre ekipe na terenu...

Sjomin je odmah posle Kiknadzeovog ispada poručio da mora da – ode.

Apelujem na Vasilija Kiknadzea. Posle vašeg nedopustivog i uvredljivog gesta prema navijaču Lokomotive, koji se dogodio pred očima javnosti, morate da podnesete ostavku na mestu generalnog direktora i da odete iz fudbala. Ako sebe smatrate čovekom koji je odgovoran za svoje postupke, morate da odete. Zato što ovakvo nepoštovanje prema navijačima je nemoguće za bilo koji klub na svetu i opasan je za fudbal“, poručio je Sjomin.

Da se nešto zaista kuva u pozadini, a po svim informacijama prethodna uprava i dalje radi o glavi sadašnjoj, nagovestila je i izjava Dmitrija Seljuka, menadžera Jurija Sjomina. Pošto je legendarni trener bio prošle nedelje da gleda meč Soči – Spartak Moskva, novinare je zanimalo da neće možda Sjomin naredne sezone voditi Soči.

Seljukov odgovor, navodno kroz šalu je bio:

Ne, on čeka Lokomotivu“.

Sada je valja bar malo jasnije u kakav pakao je uleteo Marko Nikolić...

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.