Sašina Lokomotiva stala u Moskvi

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sašina Lokomotiva stala u Moskvi

CSKA u derbiju VTB lige bolji od najbližeg pratioca sa 83:77. Još jedno slabo šutersko izdanje Teodosića

Ruska Lokomotiva koju je do danas Saša Obradović sa klupe vodio bez greške, konačno je zaustavljena.  U derbiju regionalne VTB lige aktuelni šampion i vodeći na tabeli, CSKA je na svom terenu savladao goste iz Krasnodara sa 83:77 (19:20, 19:18, 19:13, 26:26).

Bio je to sudar najboljeg napada i najbolje odbrane ovog takmičenja, u kojem je drugoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Loko doživeo prvi poraz od kako mu je na klupu seo naš stručnjak, ali je bar protivnik bio "na nivou". U redovima Armejaca istakao se Nando De Kolo sa 21 postignutim poenom,  dok je kod gostiju najprecizniji bio Moris Kolins sa 17 poena. Poslovođa CSKA, Miloš Teodosić ponovo je imao slabo šutersko izdanje, ali je zato zabeležio respektabilnih sedam asistencija. Naš plej je za nešto manje od 25 minuta igre postigao samo šest poena i to tako što je za dva poena šutirao 1-3, a za tri 0-7.

Zahvaljujući pobedi na svom terenu u prvom delu sezone od 83:74 Lokomotiva bi u eventualnom slučaju da ima isti broj poena kao CSKA bila u prednosti.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.