Izvor: Luftika.rs, 03.Dec.2022, 16:53

Sara je puna očekivanja došla u veliki grad, pa završila kao robinja u paklu prostitucije

Mlada žena (31) iz Uzbekistana bila je žrtva trgovine ljudima nakon što se prijavila za posao konobarice u Moskvi. Ona je doputovala u glavni grad Rusije kako bi pronašla posao i zaradila novac, ali ju je gazdarica restorana iskoristila za pružanje seksualnih usluga za klijentelu.
Sara, čije prezime nije objavljeno iz bezbednosnih razloga, nije ni slutila da će postati žrtva makroa i da će proći kroz pakao uzduž i popreko. Dodatno šokira nepotvrđena informacija da je vlasnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << restorana navodno dobra prijateljica Sarine majke piše portal Mash.ru, a prenosi Espreso.
Vlasnica je Saru zaključala u stan i svaki dan dovodila muškarce da je siluju.
Ona je na posao pristala 14. novembra i došla u rusku prestonicu da se sastane sa drugaricom njene majke. Tamo ju je ona, navodno, “umesto jutarnjom kafom, dočekala zaključavanjem u stanu u Radijatorskoj ulici broj 1”. Tom prilikom joj je otela novac i dokumenta.
Prve večeri jadnu ženu je, kako kaže, posetilo osam muškaraca zaredom. Sara dodaje da se plaši da prebroji koliko ih je bilo za dve nedelje. Ako bi odbila, čekale su je batine i pretnje da nikada neće videti svoja dokumenta, novac i porodicu.
Srećom, Sara je nekako uspela da pobegne iz zatočeništva. Odmah zatim je otišla u policiju, a robovlasnica je privedena. Istraga je u toku.
Nevena je 2 godine bila robinja u paklu prostitucije, sada pomaže žrtvama trgovine ljudima

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.