San Paolo će progutati Fejenord, a Pishuan Maribor! Moskva treperi zbog Liverpula, Zmajevi su u Kneževini

Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Paolo će progutati Fejenord, a Pishuan Maribor! Moskva treperi zbog Liverpula, Zmajevi su u Kneževini

Iznenađenja ne bi smelo da bude u Napulju, Sevilji, ali ni u Nikoziji gde stiže Totenhem

Veliki derbi drugog kola Lige šampiona igra se u Dortmundu, gde gostuje prvak Evrope Real Madrid, ali će večeras na terenima elitnog fudbalskog takmičenja biti odigrano još sedam utakmica.

Napoli je odigrao ispod svakog nivoa u Donjecku, pa će sada biti silno motivisan da se iskupi pred svojim navijačima i pokaže da je više nego ozbiljan kandidat za plasman u osminu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << finala. Velikan iz Roterdama je doživeo debakl na De Kajpu u prvom kolu od Mančester Sitija, a nije isključeno da mu se nešto slično dogodi i ove večeri. Napolitanci još traže pobedu nad nekim holandskim timom na svom terenu – vreme je da se to dogodi.

KVOTE ZA UTAKMICU NAPOLI - FEJENORD

U grupi F snage će odmeriti i timovi koji su ostvarili pobede u prvom kolu. Šahtjor je osokoljen skalpom Napolija, ali sada stiže na noge ekipi Pepa Gvardile, koja je uhvatila pravi ritam i nema nameru da prekida pobednički niz. Domaćin je u seriji od šest pobeda u svim takmičenjima i realno je očekivati da ostvari i sedmu.

Ono što će verovatno doživeti Fejenord u Napulju, to bi moglo da se dogodi Mariboru na Sančez Pishuanu. Sevilja je doživela neprijatan poraz u derbiju protiv Atletika, ali u Ligi šampiona ne sme da propušta ovakve prilike ukoliko želi bez većih problema do nokaut faze.

KVOTE ZA UTAKMICU SEVILJA - MARIBOR

Ipak, u Grupi E će daleko veća pažnja biti usmerena na okršaj imeđu šampiona Rusije Spartaka iz Moskve i Liverpula. Spartak ne liči na tim koji je prošle sezone sjajno gazio ka šampionskom trofeju, ali daleko od toga da će ekipi Jirgena klopa biti lako na Otkritije areni. Sastavu Masima Karere je potrebna baš jedna ovako velika pobeda kako bi se domogao samopouzdanja i napravio prelomni korak. Sa druge strane Redsi su se na pravi kolosek vratili pobedom u Lesteru, ali sada moraju da potvrde kvalitet i konačno počnu da beleže rezultate kakvi se od njih očekuju u elitnom takmičenju. Engleski velikan je osvojio bod protiv Sevilje na Enfildu u prvom kolu, pa nije rasterećen u ovoj utakmici.

KVOTE ZA UTAKMICU SPARTAK – LIVERPUL

Dva više nego zanimljiva obračuna gledaćemo u grupi G. Bešiktaš je snagu pokazao pobedom u Portu, pa bi sa nova tri boda bio izuzetno blizu cilja već posle dva kola grupne faze takmičenja. Ipak, neće mu biti nimalo lako protiv Lajpciga, koji je probio led remijem sa Monakom, pa će biti više nego neugodan gost u Istanbulu.

Kneževina je srpremna za Porto, koji nema nema previše razloga da preti sastavu Leonarda Žardima nakon nakon onakvog meča sa Bešiktašom. Ipak, pod daleko većim pritiskom će biti šampion Francuske, koji mora bez većih problema da rešava utakmice na svom terenu ukoliko želi u osminu finala. S obzirom kako su Kneževi bili raspucani u Lilu, ovde ne bi smeli da imaju velikih problema.

KVOTE ZA UTAKMICU MONAKO – PORTO

Daleko manju pažnju od derbija u Dortmundu, privući će drugi meč grupe H između APOEL-a i Totenhema. Ipak, za Pevce je ovo zicer koji ne smeju da propuste, jer bi u suprotnom gotovo poništili veliki rezultat iz prvog kola i slavlje nad Milonerima.

APOEL je na momente bio više nego solidan u Madridu, ali ni to nije bilo dovoljno da se izbegne ubedljiv poraz. Sada bi mogli da pokažu da nisu slučajni učesnik grupne faze takmičenja, ali teško da će uspeti da učine nešto više od toga.

KVOTE ZA UTAKMICU APOEL - TOTENHEM

GRUPA E:

20.45 (1,18) Sevilja (7,25) Maribor (15,00)

20.45 (6,00) Spartak M. (4,10) Liverpul (1,55)

GRUPA F:

20.45 (1,23) Mančester Siti (7,00) Šahtjor (10,50)

20.45 (1,13) Napoli (9,50) Fejenord (16,00)

GRUPA G:

20.45 (2,90) Bešiktaš (3,35) Lajpcig (2,45)

20.45 (2,10) Monako (3,45) Porto (3,50)

GRUPA H:

20.45 (9,50) APOEL (4,90) Totenhem (1,35)

20.45 (2,80) Dortmund (3,50) Real Madrid (2,45)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.