Izvor: Piplmetar.rs, 27.Sep.2022, 10:54

SVE O VIKI IZ SERIJE KUHINJA Ko je stvarno Jelena Iljinična Potkaminska

U toku studiranja bila je jedna od najboljih i najsvestranijih studenata
Ona glumi otresitu menadžerku francuskog restorana „Klod Mone”  – Viktoriju Viku Gončarovu u ruskom sitkomu „Kuhinja” koji je postao popularan širom sveta.
Njeno ime je Jelena Iljinična Potkaminska. Rođena je umetničkoj porodici u Moskvi 10. aprila 1979. u znaku Ovna. Visoka je 170 cm i teška 52 kg. Sem kao glumica, uspešno se okušala i kao fotomodel slikajući se >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << za naslovnicu časopisa „Maxim”.
U toku studiranja bila je jedna od najboljih i najsvestranijih studenata.
Dobijala je pozive da se priključi brojnih glumačkim trupama a prvo radno iskustvo stiče u moskovskom akademskom pozorištu „Satira”. Vrhunski je igrala sa partnerom Andrejom Karpovim u emisiji „Ples sa zvezdama” a odlična je i klizačica na ledu. Svi su složni u jednom – Jelena je prirodna lepotica u sjajnoj formi.
Ređali su se i TV projekti, a rad na serijalu „Kuhinja” započela je 2012. Novembra 2015. razvela se od biznismena Aleksandra Placeva sa kojim ima ćerku Polinu. Žuta štampa je pisala o romansi sa pet godina mlađim kolegom Markom Bogatirjevim, koji u „Kuhinji” glumi kuvara Maksima Lavrova. Ovaj glumac je jedno vreme zapao u psihičku krizu a priča se da je čak pokušao i samoubistvo zbog veze sa „Vikom”. Nagađanja ruske žute štampe o njihovoj ljubavi, ovaj glumački par je uglavnom ignorisao.
Glumica je stupila u drugi brak i čeka drugo dete sa građevinskim preduzimačem Denisom Gušćinom. On je ispunio za glumicu važan uslov – da ga njena ćerka Polina lepo prihvati. Za sebe tvrdi da je veoma kritična i da se stalno mora raditi na nadogradnji svoje ličnosti.
U trećoj sezoni „Kuhinje”, glumici su skratili kosu, dobila je ombre pramenove, šminka joj postaje blaža i svetlija a ona ljupkija i spremna da sa Maksom obnovi vezu.
Pišite u komentarima kako vam se sviđa ova glumica a kako njena uloga. Da li je ona suvi profesionalac ili samo ranjiva devojka željna ljubavi? Da li je „Maks” pravi muškararac za nju ili je suviše nezreo? Da li vam njena uloga nedostaje u nastavku – „Hotel Eleon”?
O čijem biste životu još želeli da čitate na stranicama Piplmetra? Pišite nam u komentarima.

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.