STIŽE PRE KRAJA SEZONE: Milutinov oblači crno-beli dres?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 18:50

STIŽE PRE KRAJA SEZONE: Milutinov oblači crno-beli dres?

Navodno je dobio ponudu.

Košarkaš moskovskog CSKA i srpski reprezentativac Nikola Milutinov mogao bi da nastavi karijeru u Virtusu iz Bolonje, prenose italijanski i grčki mediji.

Virtus navodno želi da Milutinov pojača klub iz Bolonje do kraja sezone, pošto se VTB liga završava ranije. Grčki novinar Hristos Harpidis navodi da je Virtus ponudio višegodišnji ugovor Milutinovu i istakao da su pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toku.

Virtus se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli italijanskog prvenstva sa skorom 22/6, a do kraja regularnog dela sezone ostala su još dva kola.

Milutinov (28) je član CSKA od 2020. godine, a pre toga je igrao za Olimpijakos, Partizan i Hemofarm.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ SPREMA NOVI SENZACIONALNI TRANSFER: Jedan od najboljih napadača na svetu dolazi u Pariz?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023

Njegova cena je trenutno oko 100 miliona evra...Fudbaler Napolija i reprezentativac Nigerije Viktor Osimen mogao bi karijeru da nastavi u Pari Sen Žermenu, prenosi Fut merkato...Osimen (24) je u Napoli stigao 2020. godine iz Lila za 75 miliona evra, a pre toga je igrao za Šarlroa i Volfsburg. On je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.