Izvor: Blic, 02.Jul.2017, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SREĆAN PUT, SODOMITI!" Ponižavajući "POKLON" ruske TV stanice homoseksualcima

- Često nas optužuju da ne volimo Ameriku i da smo agresivni prema homoseksualcima, ali nije tako - ovim rečima započinje video-klip voditelja Andreja Afanasjeva sa “Cargrad TV-a”, ultrakonzervatinog pravoslavnog kanala u Moskvi. Nedavno je američka savezna država Kalifornija ponudila “ruskim perverznjacima” zelenu kartu kako bi izbegli progone u Rusiji - nastavlja on, i dodaje da njegov kanal to podržava.

Zbog toga predlaže da pripadnicima LGBT zajednice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koji su spremni da napuste Rusiju pokloni kartu u jednom pravcu u SAD, a uslov je da podnesu lekarsku potvrdu koja dokazuje “ljubav prema muškarcima i druge perverzije”, dakle, namenjena je “svim bolesnicima”.

Na kraju poziva zainteresovane da mu se jave preko Fejsbuka.

Ovaj kratak, ciničan i ponižavajući klip, čiji je moto: "Srećan put, sodomiti!", trenutno kruži ruskim medijima i društvenim mrežama. Ono što zvuči kao glupava propaganda, ima za cilj da, u trenutku kada su homoseksualci u Rusiji izloženi žestokom nasilju, dodatno podstakne diskriminaciju homosekualaca, lezbejki i transrodnih osoba.

Fejsbuk je, doduše, prema informacijama TV-kanala, blokirao nekoliko homofobnih sajtova, ali Afansjevu to samo daje podstrek.

Prema odluci Nemačke o “braku za sve”, ima jasan stav:

- Šta mislim o legalizaciji istopolnih brakova u Nemačkoj? Ta zemlja je propala.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ruska televizija nudi gej osobama karte u jednom pravcu

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2017

Jedna ruska televizija nudi da plati karte u jednom pravcu gej sunarodnicima koji žele da napuste tu zemlju...Izvor: Youtube / Tsargrad..Na video snimku koji je televizija Carigrad postavila na svoje stranice na društvenim mrežama, ta stanica pozvala je gej osobe da se prijave za kartu u jednom pravcu...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.