SRCE DA PREPUKNE! Ovo je dečak kojeg su vršnjaci pretukli i potom zapalili, policija saopštila jezive detalje zločina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 00:32

SRCE DA PREPUKNE! Ovo je dečak kojeg su vršnjaci pretukli i potom zapalili, policija saopštila jezive detalje zločina (FOTO)

Jezivoj smrti dečaka prethodila je svađa sa grupom dečaka, nakon koje su oni uzeli palice i Alberta tukli dok gotovo nije izgubio svest.

Policija u Rusiji istražuje stravičnu smrt 11-godišnjeg dečaka, koji je u petak 19. maja živ izgoreo u jednoj šupi u šumi u blizini Moskve, a sumnja se da su za njegovu smrt odgovorni njegovi vršnjaci.

Sumnja se da su Alberta Umbetjarova dečaci starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << između 13 i 15 godina pretukli, natopili benzinom, a potom zaključali u jednoj šupi u šumi nedaleko od ruske prestonice, zato što su bili ljubomorni na njegove uspehe u džudou.

Russia: 11-year-old Judo Star Burnt To Death By Envious Teammates

An 11-year-old judo star athlete, Albert Umbetyarov, was burnt to death after he was doused in petrol and locked in a shed that was set on fire by envious older children, Daily Mail reported on Monday.

Russian… pic.twitter.com/h1yGQDOLjH

— Punch Newspapers (@MobilePunch) May 22, 2023

Tada su ga ispolivali benzinom i zaključali u šupu, i vrata zakovali ekserima.

Prema jednoj verziji priče, šupu su potom zapalili, ali policija kaže da prvi rezultati istrage govore da je do požara došlo unutar same šupe.

- Dana 19. maja, nakon svađe, deca su zaključala dečaka u šupu, i ekserom zakovali vrata. Potom je usledio požar. Prema preliminarnoj istrazi, do požara je došlo unutar šupe. Deca nisu mogla da otvore vrata, pa su pozvali pomoć. Kada je pomoć stigla, u šupi je pronađeno beživotno telo dečaka sa opekotinama - naveli su iz policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.