SP u Moskvi: Kolašinac u finalu!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Avg.2013, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP u Moskvi: Kolašinac u finalu!

Reprezentativac Srbije je završio kvalifikacije na 10. mestu rezultatom od 20 metara i sedam centimetara.

 Asmir Kolašinac  

Još jedno finale za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Moskvi. Rano jutros je nastupio naš bacač kugle Asmir Kolašinac, koji se hicem od 20,07 metara u trećoj seriji plasirao kao 10. u finale. Asmir je počeo prestupom u prvom pokušaju, u drugom je imao daljinu 19,74 metara, pa mu je poslednji hitac obezbedio učešće među >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 12 najboljih bacača na svetu.

 

Prvi u kvalifikacijama je bio Amerikanac Rajan Vajting sa 21,51, drugi je Čeh Ladislav Prašil sa 20,90, a treći je Poljak Tomas Majevski sa 20,76 metara.

 

Finale u ovoj disciplini nas očekuje sutra od 18.10 časova, a večeras od 19 časova trčaće Emir Bekrić u finalu na 400 metara prepone.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SP u Moskvi: Kolašinac u finalu!

Izvor: Dzungla.org, 15.Avg.2013

Reprezentativac Srbije je završio kvalifikacije na 10. mestu rezultatom od 20 metara i sedam centimetara. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.