SNAŽNO NEVREME POGODILO MOSKVU: Ima povređenih, vlasti uputile ozbiljno upozorenje stanovništvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 21:32

SNAŽNO NEVREME POGODILO MOSKVU: Ima povređenih, vlasti uputile ozbiljno upozorenje stanovništvu

Nevreme je napravilo haos u prestonici Rusije

Najmanje dve osobe su povređene u nevremenu koje je danas pogodilo Moskvu. Dve osobe, muškarac i žena povređeni su u različitim delovima grada, na obe je palo drvo i oni su hospitalizovani, preneo je Tas s.

Snažan vetar je oborio preko 50 stabala i oštetio više od 40 vozila, navedeno je na zvaničnom kanalu opštinskih službi Moskve Telegramu. Od 17 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vetar je oborio 56 stabala, a oštećena su 44 vozila, navedeno je u saopštenju.

Opštinske službe uklanjaju oborena stabala i rastavljaju konstrukcije koje je vetar oborio, navedeno je u saopštenju.

Snažan vetar se očekuje do kraja dana, a savet žiteljima Moskve je da budu pažljivi kada izlaze napolje, da se klone drveća i da u njihovoj blizini ne parkiraju automobile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.