SKANDAL U MOSKVI: Huligani prebili Šveda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 12:45

SKANDAL U MOSKVI: Huligani prebili Šveda (FOTO)

Primljen u bolnicu.

Košarkaš moskovskog CSKA Aleksej Šved fizički je napadnut u ponedeljak uveče, zbog čega je primljen u bolnicu, ali za sada nema informacija o tačnoj prirodi njegovih povreda.

Prema navodima ruskih medija, huligani su napali Šveda kada je izlazio iz jednog restorana. On je prebačen u bolnicu, a policija je pokrenula istragu o tom incidentu.

💥CSKA Moskovalı Alexey Shved, restoran çıkışı holiganların saldırısına >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uğradı.

🔊Kulüp açıklamasına göre saldırının ardından hastaneye kaldırılan Shved, önümüzdeki birkaç maçta forma giyemeyecek. pic.twitter.com/CyYpFOH7ZN

— Sporx (@sporx) May 2, 2023

’Armejci’ su najavili da će Šved napustiti narednih nekoliko utakmica, ali ništa više osim toga.

Do pomenutog incidenta je, inače, došlo u danu kada je CSKA eliminisan u polufinalu VTB lige od Lokomotive, koja je ostvarila istorijski uspeh.

Šved je ponikao u CSKA, u koji se vratio pre dve godine. Između dva mandata u najvećem ruskom klubu igrao je, između ostalog, za Hjuston Rokitse, Njujork Nikse i Himki.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.