Ruski veterani: Gde je taj predsednik Srbije?

Izvor: Mondo, 09.Maj.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski veterani: Gde je taj predsednik Srbije?

Predsednik Srbije o utiscima tokom posete Moskvi: Neopisiv osećaj! Vučić je ispričao i anegdotu o dva ruska veterana...

Predsednik Srbije je danas, nakon što je zajedno sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i premijerom Izraela Benjaminom Netanjahuom položio vence na spomenik Neznanom junaku povodom Dana pobede, uz zvuke i srpske himne, rekao da je to osećaj koji je teško opisati i da je srećan što je naša >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zemlja uvažena na tako veličanstven način.

"Bio sam srećan što sam našu malu zemlju mogao da predstavljam i budem uvažen na veličanstven način u Moskvi i Rusiji...Kada čujete srpsku himnu na polaganju venaca, a stojite pored Putina i Netainjahua, onda je to osećaj koji mali broj ljudi u svetu može da opiše", rekao je predsednik Vučić novinarima.

Pogledajte snimak:



Izvor: Youtube/RT

On je rekao da je iskoristio mogućnost da razgovara sa premijerom Izraela o tome kako dalje da učvrstimo naše odnose.

A posle parade...(FOTO)

Dodao je i da je sa predsednikom Rusije razgovarao u protekla dva dana, ali i ispričao anegdotu o dva ruska veterana koji su, inače, svoje vojevanje u Drugom Svetskom ratu završili na granici Srbije, koji su se na prijemu koji je Putin priredio raspitivali - "gde je taj predsednik Srbije".

Privukli su, kaže, i pažnju predsednika Rusije, koji ih je pitao da li je moguće da su svoje ratovanje u Drugom svetskom ratu počeli kod Staljingrada, a završili na granicama Srbije i Jugoslavije.

Spektakl na nebu i zemlji,Putinovo koferče za kraj

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.