Ruski avion sa 70 putnika nestao s radara

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2018, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski avion sa 70 putnika nestao s radara

Ruski avion sa 71 putnikom, koji je leteo od Moskve ka gradu Orsk, na granici sa Kazahstanom, nestao je s radara. Strahuje se da se srušio.

Avion Saratov Airlinesa srušio se u moskovskoj regiji, a s radara je nestao nakon što je poletio s aerodroma Domodedovo u Moskvi.

Iz ruskog ministarstva rekli su kako proveravaju navode da se avion srušio izvan >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Moskve, piše RT.

"Avion se navodno srušio u blizini sela Argunovo (u blizini Moskve). Teško da je iko od posade i putnika preživio", saopšteno je iz Interfax novinske agencije.

Russia jet 'crashes' after Moscow take-off https://t.co/lU3nCnQqxS

Uskoro opširnije...

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Avion sa 71 putnikom srušio se blizu Moskve, nema preživelih

Izvor: N1 televizija, 11.Feb.2018

Nedugo po poletanju, srušio se ruski avion sa 71 putnikom, koji je leteo od Moskve ka gradu Orsk, na granici sa Kazahstanom, potvrdile su vlasti i navele da je otvorena kriminalistička istraga. Rusko tužilaštvo saopštilo je da su svi putnici i članovi posade poginuli, prenela je agencija AFP..."Poginulo...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.