Izbegnuta katastrofa: Ruski avion sa 234 putnika prinudno sleteo u polje, 23 osobe povređene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbegnuta katastrofa: Ruski avion sa 234 putnika prinudno sleteo u polje, 23 osobe povređene

Avion "Erbas A321" kompanije "Ural erlajns" prinudno je sleteo na aerodrom Žukovski u predgrađu Moskve, nakon što mu se prilikom poletanja zapalio motor i tom prilikom povređena su 23 putnika.

Neposredno nakon uzletanja u motor aviona upala je ptica i on se zapalio. Pilot je uspeo da spusti letelicu bez stajnog trapa, ali nije mogao da se sleti na pistu, već je završio u kukuruzištu, preneo je Sputnjik.

U avionu su se nalazile 234 osobe, uključujući sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << članova posade. Spasioci su brzo reagovali i svi putnici su evakuisani.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da su hospitalizovane 23 osobe, među kojima i trudnica i devetoro dece.

"Rosavijacija" je saopštila da je prilikom poletanja avion uleteo u jato galebova i sleteo je sa podignutim stajnim trapom u kukuruzno polje kilometar od piste, a posada je evakuisala putnike kroz izlaze za vanredne situacije.

Avion je iz Moskve trebalo da leti za Simferopolj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PTICE ULETELE U MOTOR Ruski avion sa 234 osobe prinudno sleteo u POLJE, desetine povređenih (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Ruski putnički avion prinudno je sleteo u polje nedaleko od aerodroma Zzukovski ubrzo po poletanju iz Moskve pošto su ptice uletele u motor letelice.

Nastavak na Blic...

Još jedno prinudno sletanje u Rusiji, avionu otkazao hidraulični sistem

Izvor: B92, 15.Avg.2019

Privatni avion koji je leteo za Samaru iz Moskve prinudno je sleteo na moskovski aerodrom Šeremetjevo nakon što mu je otkazao hidraulični sistem, prenosi Tas..."Privatni avion kompanije Global Džet (Global Jet) na putu za Samaru, prinudno je sleteo na Šeremetjevo. Niko nije povređen", rekao je...

Nastavak na B92...

PTICE ULETELE U MOTOR Ruski pilot spustio avion sa 234 putnika u POLJE KUKURUZA, desetine povređenih (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 15.Avg.2019

Avion u kojem je bilo 233 putnika i članova posade kompanije "Ural Erlajns" poleteo je iz Moskve za Simferopolj kada su ptice uletele u motor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.