Izvor: RuskaRec.ru, 20.Apr.2017, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ruska reč“ vas vodi u moskovski metro

I turisti i stari Moskovljani dive se moskovskom metrou, remek-delu grandiozne arhitekture SSSR-a. Ipak, sistem metroa nije samo podsetnik na sovjetsku propagandu, već i jedinstven organizam koji svaki posetilac i žitelj ruske prestonice mora dobro da upozna. Tim Kirbi će vam pokazati kako da kupite kartu za prevoz i kako da je dopunite, a upoznaće vas i sa osnovnim pravilima korišćenja podzemne železnice, posebno u gužvi u špicu. Naučite sve o ruskom javnom prevozu i obavezno nam šaljite pitanja!

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

„Ruska reč“ vas vodi u moskovski metro

Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2017, 09:12

Naša nova serija „Rusija: saveti, trikovi i putovanja“ radoznalim strancima otkriva tajne najveće zemlje na svetu. U ovoj epizodi Tim Kirbi vodi vas u čuvenu moskovsku podzemnu železnicu.. . I turisti i stari Moskovljani dive se moskovskom metrou, remek-delu grandiozne arhitekture SSSR-a....

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.