Ruska Duma ratifikovala novi START

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jan.2011, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska Duma ratifikovala novi START

MOSKVA, 25. januara 2011. (Beta-AFP/AP) - Donji dom ruskog parlamenta Državna Duma, ratifikovao je u utorak u trećem i poslednjem čitanju novi sporazum sa SAD o smanjenju nuklearnog naoružanja (START), prenose agencije. Za ratifikovanje sporazuma glasalo je 350 poslanika, protiv je bilo 96 a jedan je bio uzdržan. Tekst Sporazuma u sredu treba da razmatra i Savet federacije, gornji dom ruskog Parlamenta, koji takođe treba da ga odobri pre nego što bude podnet predsedniku Dmitriju Medvedevu na potpis. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruska Duma ratifikovala novi START

Izvor: EMportal, 25.Jan.2011

Donji dom ruskog parlamenta, Duma, ratifikovao danas u trećem i poslednjem čitanju novi sporazum sa SAD o smanjenju nuklearnog naoružanja, START, prenose agencije.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.