Izvor: S media, 15.Dec.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija spašava evro

Arkadij Dvorkovič, savetnik ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva za ekonomska pitanja, potvrdio je želju Rusije da deblokira prvu tranšu od 10 milijardi dolara.

Rusija pravi najjaču ratnu mornaricu (VIDEO)

Kada padne prvi sneg (VIDEO)

"Deset milijardi je minimalni doprinos, on može biti samo veći ne manji", rekao je on i dodao da je Moskva spremna da priloži novac čim to od nje MMF zatraži.

Dvorkovič >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je precizirao da je Rusija spremna da razmotri upućivanje dodatnih 10 milijardi dolara pod uslovom da evrozona napreduje ka svom cilju o uspostavljanju fonda za spašavanje vrednog 1.000 milijardi evra.

Savetnik ruskog predsednika rekao je to na početku samita EU-Rusija na kojem će biti reči i o parlamentarnim izborima u Rusiji, ukidanju viza za građane Rusije, krizi u evrozoni kao i situaciji u svetu.

(Beta foto:Guliver/Thinkstock)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija nudi 20 mlrd dolara MMF-u za pomoć evrozone

Izvor: TvojPortal.com, 15.Dec.2011

/bizlife.rs/ Rusija je saopštila da je spremna da ponudi 20 milijardi dolara Međunarodnom monternom fondu (MMF) kao pomoć zemljama evrozone za izlazak iz dužničke krize. Savetnik ruskog predsednika Dmitrija Medvedeva za ekonomska pitanja, Arkadij Dvorkovič izjavio je da je Moskva spremna da priloži...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.