Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2019, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija poslije eksplozije u Arhangelsku zatvorila dio mora

MOSKVA - Rusija je na mjesec dana zatvorila za plovidbu dio Bijelog mora nakon današnje eksplozije raketnog motora na vojnom poligonu u blizini Arhangelska, na sjeveru zemlje, u kojoj su dvije osobe poginule, a četiri ranjene, javila je agencija Interfaks, pozivaući se na zvaničnike luke u tom gradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

ZABRANA PLOVIDBE Rusija posle eksplozije u Arhangelsku zatvorila deo mora

Izvor: Blic, 08.Avg.2019

Rusija je na mesec dana zatvorila za plovidbu deo Belog mora nakon današnje eksplozije raketnog motora na vojnom poligonu u blizini Arhangelska, na severu zemlje, u kojoj su dve osobe poginule, a četiri ranjene, javila je agencija Interfaks, pozivaući se na zvaničnike luke u tom gradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.