Rusija će Srbiji obezbediti potrebne količine gasa

Izvor: Beta, 06.Okt.2014, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će Srbiji obezbediti potrebne količine gasa

BEOGRAD/MOSKVA, 6. oktobra 2014. (Beta) - Rusija će učiniti sve da Srbiji obezbedi ugovorene i potrebne količine gasa, kako bi se obezbedilo stabilno snabdevanje tim energentom tokom zimske sezone, rečeno je u ponedeljak na sastanku ministara energetike dve zemlje.

Kako se navodi u saopstenju Ministarstva rudarstva i energetike Srbije, ministar Aleksandar Antić sastao se u Moskvi sa ruskim ministrom energetike Aleksandrom Novakom i obavestio ga da su usled poplava, energetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << bilansi Srbije izmenjeni u skladu sa novonastalom situacijom.

Ističe se da su se dva ministra složili su se da je sigurnost snabdevanja gasom jedno od ključnih pitanja tokom zimske sezone.

Antić u Moskvi boravi povodom 13. zasedanja Medjuvladinog srpsko-ruskog komiteta za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rusija će Srbiji obezbediti potrebne količine gasa

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Okt.2014

Rusija će učiniti sve da Srbiji obezbedi ugovorene i potrebne količine gasa, kako bi se obezbedilo stabilno snabdevanje tim energentom tokom zimske sezone, rečeno je danas na sastanku ministara energetike dve zemlje...Kako se navodi u saopstenju Ministarstva rudarstva i energetike Srbije, ministar...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.