Rusija: Muškarac bacio dete kroz prozor i ubio babu nožem

Izvor: Blic, 05.Avg.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Muškarac bacio dete kroz prozor i ubio babu nožem

Policija u ruskom gradu Žukovski, oko 40 kilometara jugoistočno od Moskve, uhapsila je muškarca koji je bacio svoje dvogodišnje dete kroz prozor i ubio nožem njegovu babu, objavili su danas ruski mediji.

Dete je preživelo pad sa 30 metara i u teškom stanju je prebačeno u bolnicu, gde se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, preneo je Itar-Tas.

Detetov otac je nožem na smrt izbo 81-godišnju ženu, za koju se pretpostavlja da je detetova baba, naveo je izvor, dodajući da je policija pokrenula istragu o ovom incidentu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREŽIVELO PAD SA 30 METARA: Bacio svoje dete kroz prozor i ubio babu nožem!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014

Dete je u teškom stanju je prebačeno u bolnicu, gde se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, preneo je Itar-Tas

Nastavak na Kurir...

Strašno! Muškarac bacio dete kroz prozor i ubio babu nožem

Izvor: 24sata, 05.Avg.2014

Policija je uhapsila muškarca koji je bacio svoje dvogodišnje dete kroz prozor i ubio nožem njegovu babu...Dete je preživelo pad sa 30 metara i u teškom stanju je prebačeno u bolnicu, gde se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, preneo je Itar-Tas...Detetov otac je nožem na smrt izbo 81-godišnju...

Nastavak na 24sata...

MONSTRUM-Rus-bacio-svoje-dete-kroz-prozor-pa-ubio-babu-nozem

Izvor: medio.rs, 05.Avg.2014

Dete je u teškom stanju prebačeno u bolnicu, gde se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi, preneo je Itar-Tas..Policija u ruskom gradu Žukovski, oko 40 kilometara jugoistočno odMoskve, uhapsila je muškarca koji je bacio svoje dvogodišnje dete kroz prozor i ubio nožem njegovu babu, objavili su...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.