Rusi žele da im Stiven Sigal promoviše oružje!

Izvor: Poznati.info, 04.Jun.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi žele da im Stiven Sigal promoviše oružje!

Potpredsednik ruske vlade Dmitrij Rogozin izjavio je da bi zvezda američkih akcionih filmova Stiven Sigal mogao biti lice međunaroden promotivne kampanje čiji je cilj promocija ruske fabrike oružja Degtarev, javlja danas AP. Rogozin je sa Sigalom u četvrtak posetio tu fabriku.

Stiven Sigal prilikom posete Moskvi | Foto: AP

- Spremni ste da se protiv američkih proizvođača borite zubima i intelektom, a ako su Amerikanci spremni da vas promovišu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << podrže, to govori da učimo nove načine rada na korporativnom tržištu oružja – rekao je Rogozin.

Stiven Sigal i Vladimir Putin | Foto: AP

Sigal je vrlo popularan među ruskim političarima i u martu je razgovarao sa šefom države Vladimirom Putinom.

Izvor: Alo.rs
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruske vlasti našle novi posao za Stivena Sigala

Izvor: Vostok.rs, 05.Jun.2013, 12:40

05.06.2013. -..Potpredsednik vlade Rusije Dmitrij Rogozin je za vreme posete fabrike streljačkog oružja „Degrarjov“ u Vladimirskoj oblasti, rekao da je moguće da će zvezda akcionih filmova Stiven Sigal učestvovati u reklamiranju ruskog oružja...„Razmotrili smo mogućnosti da u reklamiranju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.