Rusi opozvali nemačkog diplomatu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Nov.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi opozvali nemačkog diplomatu

Diplomata nemačke Ambasade u Moskvi opozvan je iz zemlje na zahtev ruskih vlasti, javili su u subotu nemački mediji.

Nemački diplomata dobio naređenje da napusti Moskvu

 

"Diplomata nemačke ambasade u Moskvi napustio je Rusiju posle zahteva ruskih vlasti. Osuđujemo ovaj nezakoniti čin i o tome smo obavestili ruske vlasti", rekli su izvori iz nemačke Vlade za magazin "Špigl".

 

Diplomata je nekoliko godina radio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u političkom odeljenju Ambasade.

 

"Špigl" navodi da je odluka usledila nakon što je radniku ruskog Konzulata u Berlinu naređeno da napusti zemlju, prenosi agencija "Sputnjik".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nemački diplomata opozvan iz Moskve

Izvor: Blic, 15.Nov.2014

Diplomata nemačke ambasade u Moskvi opozvan je iz zemlje na zahtev ruskih vlasti, javili su danas nemački mediji..."Diplomata nemačke ambasade u Moskvi napustio je Rusiju nakon zahteva ruskih vlasti. Osuđujemo ovaj nezakoniti čin i o tome smo obavestili ruske vlasti", rekli su izvori iz nemačke...

Nastavak na Blic...

Međusobno proterivanje nemačkih i ruskih diplomata

Izvor: Press, 16.Nov.2014, 14:28

. Nemački diplomata koji je radio u Moskvi proteran je, navela je nemačka vlada nakon što je donela odluku o proterivanju ruskog diplomate iz Bona, za kojeg su mediji javili da je špijun.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.