Rusi im zabranili, a Crnogorci najavili letove tri puta dnevno

Izvor: B92, 06.Apr.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi im zabranili, a Crnogorci najavili letove tri puta dnevno

Montenegro erlajns će leteti prema Moskvi tri puta dnevno uprskos zabrani koju je najavila ruska strana.

Montenegro erlajns će prema Rusiji saobraćati sa svojim avionima, prema utvrđenom redu letenja, prenosi CDM.

To je saopšteno iz te avio-kompanije.

Kako je i planirano, Montenegro erlajns će tokom letnje sezone imati povećan broj letova za Moskvu i Sankt Peterburg. Ove sezone svi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << letovi će biti realizovani iz Tivta.

“Nacionalni avio-prevoznik u periodu od 25. marta do 15. aprila saobraća za Moskvu četiri puta sedmično, a u periodu od 16. aprila do 31. maja i od 1. oktobra do 27. oktobra svakodnevno. Tokom visoke sezone letenja, od 1. juna do 30. septembra, MA će za Moskvu leteti svakodnevno do tri puta. Cena povratne karte su od 256 evra”, navode u MA.

Podsetimo, ruske vazduhoplovne vlasti odbile su da izdaju vazduhoplovnu dozvolu za sletanje i poletanje šestom avionu Montenegro erlajnsa na bazi ACMI zakupa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.