Rus vozio devojku na krovu automobila kroz Moskvu zbog testa poverenja VIDEO

Izvor: B92, 04.Avg.2021, 18:19

Rus vozio devojku na krovu automobila kroz Moskvu zbog "testa poverenja" VIDEO

Ruski influenser Sergej Kosenko šokirao je vozače i prolaznike na ulicama Moskve.

Sergej Kosenko vozio je Moskvom svoj "bentli" dok je njegova devojka Ilona, bila na krovu kola. Ona je bila vezana za krov kanapom i trakom, a njegova leva ruka i njena desna ruka bile su vezane lisicama.

Kosenko i njegova devojka su se tako vozili ulicama Moskve zbog najnovijeg izazova na društvenim mrežama koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zove "test poverenja". Ona je sve vreme bila na krovu, vezana, a tokom vožnje nailazili su na rupe na putu.

Podelio je snimak kasnije na svojim nalozima na društvenim mrežama, na kojima ga prati oko pet miliona ljudi.

Policija ga je kaznila sa 750 rubalja, što je ekvivalentno iznosu od - 5 evra a što je pokazao u storiju na svom nalogu na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.