Roma brzo pronašla zamenu za Destra - i to kakvu!

Izvor: Mondo, 30.Jan.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roma brzo pronašla zamenu za Destra - i to kakvu!

Navijači "vučice" nemaju razloga da tuguju posle odlaska mladog napadača u Milan.

Foto: AP/Matthias Schrader

Odlazak Matije Destra u Milan razočarao je mnoge navijače Rome, ali neće morati dugo da tuguju.

Klub je ekspresno reagovao i angažovao Sejdu Dumbiju iz moskovskog CSKA. Italijanski mediji prenose da je reprezentativac Obale Slonovače, iako se trenutno nalazi u Ekvatorijalnoj Gvineji na Afričkom kupu nacija, već potpisao ugovor sa Rimljanima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << po kojem će igrati na pozajmici do kraja sezone, a potom će italijanski klub moći da ga otkupi od ruskog doda još 15 miliona evra, na već plaćena tri miliona.

Dumbija je pre CSKA igrao za Jang Bojs, u čijem dresu je postigao 50 golova u 64 ligaške utakmice! Prethodno je nastupao za japanske klubove Kašivu i Tokušimu. Na njegov dolazak u Romu verovatno je uticaj imao i Žervinjo, takođe reprezentativac Obale Slonovače.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.