Roki 5 večeras u 21.02

Izvor: B92, 29.Nov.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Roki 5" večeras u 21.02

Bioskop 92 večeras 29. novembra prikazuje peti deo sportske sage o Rokiju.

Usled nesposobnosti ženinoga brata i prijatelja Paulija, Roki Balboa ostaje bez novca. Nakon meča u Moskvi, lekari otkrivaju da Roki ima oštećenje mozga i kažu mu da više ne sme da se bori. On donosi odluku da proda kuću i vrati se, sa porodicom, u stari, siromašni kvart. U svom starom kraju, Roki trenita Tomija Gana, mladog boksera koji ga napušta i udružuje se sa Džordžom Djukom. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bi zaradio poštovanje obožavatelja, Tomi želi da se tuče s bivšim prvakom. Međutim, svi su svesni da bi to mogla da bude Rokijeva poslednja borba.

U filmu, pored Silvestera Stalonea i standardne postave, igra i Sejdž Stalone, najstariji sin čuvenog glumca, koji je tragično preminuo u julu ove godine.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.