Rjabkov: Moskva će na sankcije SAD odgovoriti u najboljem interesu zemlje

Izvor: Vostok.rs, 23.Avg.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rjabkov: Moskva će na sankcije SAD odgovoriti u najboljem interesu zemlje

Kremlj će prilikom odgovora na sankcije SAD doneti odluke koje su u najboljem interesu zemlje, izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.


„Naravno, predsednik će u ovom slučaju doneti odluke koje će najviše odgovarati interesima naše zemlje. Za sada je prerano govoriti o nekim konkretnim stvarima, ali, naravno, prvenstveno će se rukovoditi interesima Rusije“, odgovorio je Peskov novinarima na pitanje da li Rusija planira recipročno da odgovori na nove sankcije Sjedinjenih Američkih Država.


Američka administracija je 8. avgusta najavila nove sankcije Rusiji, zbog navodne upotrebe hemijskog oružja u Solsberiju, gde su u martu, prema tvrdnjama britanskih vlasti, otrovani bivši pukovnik GRU Sergej Skripalj i njegova ćerka Julija. Prvi paket američkih sankcija stupio je na snagu 22. avgusta. Pre svega, radi se o uvođenju ograničenja na isporuku proizvoda dvostruke namene u Rusiju.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov: Još je prerano govoriti o kontra mjerama potiv SAD

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2018

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da je jos rano govoriti o konkretnim potezima Rusije povodom najnovijih sankcija koje su uvele SAD..."Naravno, predsjednik će donijeti odluke koje su u najboljem interesu naše države. Još je prerano govoriti o konkretnim koracima, ali naravno,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.